top of page

Bootcamp Run 

De Bootcamp Run is afgeleid van een obstacle run. Het enige verschil is dat hier steeds een ronde van 0,5km of 1,0km wordt hardgelopen. Na elke ronde wordt er een opdracht/workout uitgevoerd. Wat deze opdrachten/workouts zijn kan elke editie veranderen. De eerste editie op 1 juni 2019 was een groot succes, en in 2020 gaat dus er een tweede editie komen. Deze tweede editie zouden we 20 juni hebben willen organiseren, maar gaat helaas niet door i.v.m. Corona. 

Bij de eerste editie deden 25 deelnemers mee, een mooi aantal om de eerste keer mee te starten. De start vond plaats om 10:30uur en alle deelnemers startte tegelijkertijd. Voor de start was er gratis koffie en thee met wat lekkers. Nadat de atleten de bootcamprun voltooid hadden stond er een flesje sportwater voor hen klaar. De ene atleet kwam wat vermoeider over de finish dan de ander, maar iedereen heeft zijn of haar gekozen afstand uitgelopen! Met een bootcamprun staat niet het wedstrijd element centraal, maar juist de gezelligheid en saamhorigheid, en dat was te merken! Iedereen sleepte elkaar er door heen. Nadat de eerste mensen gefinished waren, ging zij niet meteen naar huis, maar wachtte zij tot de laatste deelnemers over de finish kwamen om hen daar een daverend applaus te geven. 

Kijk hieronder een filmpje over de bootcamprun, voor meer foto's en filmpjes kunt u kijken op de Instagram pagina van BootcampElspeet.

Bericht verzonden!

CONTACT

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of de gratis proefles aanvragen? Neem dan contact met mij op!

bottom of page