Inschrijven

Inschrijving bootcamp 

Elke week kan je je twee keer inschrijven voor een bootcamp. De bootcamp is anders dan normaal want er kan nu niet in een groep gesport worden. Wat wel mag is met een tweetal buiten sporten, met onderling de 1,5m afstand. 

Hoe ziet dit eruit?

We hebben één startlocatie waar elke keer groepjes van 2 vertrekken met een routekaart/routbeschrijving. Op deze kaart staat waar je heen moet en tussendoor zullen er opdrachten moeten worden uitgevoerd. Zo kunnen we toch nog op een verantwoorde manier sporten. De route zal eindigen bij het beginpunt, bij de start zal er een stempel op je stempelkaart gezet worden zodat je na de tijd direct naar huis kan. Het is de bedoeling dat elke 10 minuten een groepje vertrekt. Zo zit er voldoende tijd tussen de groepjes en kunnen we ons goed aan de regels houden. Zorg ervoor dat je maximaal 5 minuten van te voren aanwezig bent, zodat we geen grotere groep vormen op de startlocatie.

Hieronder kun je je inschrijven voor een tijdsblok, vol=vol dus wees er snel bij! Per tijdslot zijn er 2 tickets te verkrijgen. Je krijgt een bevestigingsmail als je 'bestelling' in goede orde is ontvangen. Het inschrijven/Ticket kopen kost geen geld. Per bestelling kan je max 2 tickets bestellen, zo kan je voor jezelf en iemand anders een ticket bestellen. Zo kan je je inschrijven per 2-tal.

Het is 's avonds natuurlijk donker, zorg er dus voor dat je goed zichtbaar bent d.m.v. een veiligheidshesje met reflectoren of een lichtgevend hesje/armband. Deze zijn op internet eenvoudig en snel te bestellen en zijn niet duur. 

Komende evenementen

 • Bootcamp 20 januari
  Wed, Jan 20
  Elspeet
  Jan 20, 7:00 PM – 9:00 PM
  Elspeet, Nunspeterweg 3, kerkplein
  Bootcamp 20 januari
 • Bootcamp 25 januari
  Mon, Jan 25
  Elspeet
  Jan 25, 7:00 PM – 9:00 PM
  Elspeet, Nunspeterweg 3, kerkplein
  Bootcamp 25 januari

© 2017 Alle rechten voorberhouden. Ontwerp & realisatie: T. v/d Hoorn